Stoppen met roken

Doornbos Arbeid werkt op dit vlak samen met SineFuma Stop Smoking Solutions uit Breda. SineFuma is specialist in activiteiten op het gebied van stoppen met roken, en levert sinds 2008 een belangrijke bijdrage aan een gezonde samenleving. De bewezen effectieve ‘Rookvrij! Ook jij?’-methode van SineFuma is afkomstig uit Engeland en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Drie rookpauzes = drie weken vakantie

Stoppen met roken heeft een positieve invloed op vitaliteit, op het verlagen van ziekteverzuim en op de productiviteit. Wist u dat drie rookpauzes per dag gelijk staan aan drie weken extra vakantie per jaar? Daarom vindt Doornbos Arbeid stoppen met roken een zeer waardevolle aanvulling op het vitaliteitsbeleid. Het succespercentage van de Stoppen-met-roken-behandeling is zeer hoog: maar liefst gemiddeld 82% van de deelnemers is na afloop rookvrij. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt daarom ook de kosten van de medewerkers.

Groepstraining of individuele coaching

De ‘Rookvrij! Ook jij?’-training kan in-company als groepstraining verzorgd worden. Daarnaast is een telefonisch coachingtraject mogelijk. Een vrijblijvende informatiebijeenkomst voor medewerkers is optioneel.