Sporten met collega's

Samen sporten zorgt voor een band tussen mensen. Dat geldt zeker voor sporten via het werk. Door sport ontstaan dwarsverbanden door de organisatie, leren mensen elkaar op een andere manier kennen en ontstaat saamhorigheid. Bovenop deze sociale aspecten gaan mensen zich fitter en vitaler voelen door sport, zorgt sport voor de aanmaak van het gelukshormoon endorfine en zorgt het voor ontspanning. Alle reden dus om als werkgever sport te bevorderen. Doornbos Fysio maakt het u daarbij gemakkelijk door voor bedrijven en organisaties sport voor medewerkers te organiseren.

Bootcamp voor bedrijven

We bieden bijvoorbeeld bootcamp op locatie aan. Een van onze trainers gaat elke week met uw medewerkers na het werk naar buiten, om in de buurt van uw locatie, een uur lang te bootcampen. Dit is niet alleen een gezellige activiteit maar zorgt ook voor een betere conditie en meer kracht. Het bootcampen kan uiteraard op elk niveau worden gegeven zodat ook minder ervaren sporters kunnen deelnemen.

Begeleiding bij deelname aan sportevenementen

Doornbos Fysio kan voor uw organisatie ook de deelname aan een groot sportevenement begeleiden, zoals een hardloopwedstrijd, schaatstoernooi of badmintontoernooi. Zo ondersteunen wij enkele bedrijven bij de deelname van hun medewerkers aan de Singelloop in Breda door middel van het opstellen van trainingsschema’s, en door advies te geven over krachttraining en over preventie van blessures en over de behandeling van blessures in aanloop naar de Singelloop. We bespreken graag met u aan welk sportevenement uw bedrijf, met onze begeleiding, zou kunnen deelnemen. Want sporten met collega’s werkt!