Reïntegratie

Na (langdurig) verzuim is het van groot belang dat medewerkers op een verantwoorde manier re-integreren. Want als ze te snel weer volledig aan het werk gaan, kan dat een terugval tot gevolg hebben, zeker bij werkgerelateerde klachten. Professionele begeleiding op het vlak van planning maar ook op fysiek en mentaal niveau draagt bij aan een succesvol re-integratietraject. 

Hersteltherapie op locatie

Medewerkers met lichte klachten of tijdens een re-integratieperiode hebben vaak veel baat bij hersteltherapie. Doornbos Arbeid kan deze therapie voor u op locatie verzorgen zodat uw medewerkers geen reistijd kwijt zijn. Daarnaast zorgt therapie op locatie voor een zekere oefendiscipline die er thuis vaak onvoldoende is. Uiteraard kan de therapie ook in een van onze praktijken gegeven worden.

Ontspanningstherapie

Spanningsklachten uiten zich vaak in klachten van de nek of schouders. Bij deze klachten kan ontspanningstherapie goed helpen. Met massagetechnieken gericht op het ontspannen van de spieren kunnen we zorgen voor verlichting van de pijn en verminderde spierspanning. Een specialist op het gebied van sportmassage kan deze therapie op uw locatie uitvoeren of in een van onze praktijken.