Fysiofitness

Fysiofitness is fitnesstraining onder begeleiding van een instructeur en met gespecialiseerde apparatuur. Het helpt bij het voorkomen van klachten én bij het behandelen van bestaande blessures. Met fysiofitness voor medewerkers zorgt u voor een integraal en optimaal arbeidsvitaliteitsbeleid.

Doornbos Fysio Groep beschikt over een ruime oefenruimte, de Doornbos Gym, waar uw medewerkers in een prettige sfeer en onder deskundige begeleiding aan hun doelstellingen kunnen werken. Onze Doornbos Gym beschikt over ruime afmetingen en een groot aantal trainingsapparaten. Onze instructeurs houden in de gaten of de oefeningen op de juiste wijze worden uitgevoerd.

Fitheidsscan en trainingsschema

Elke medewerker die komt trainen, begint met een fitheidsscan als nulmeting. Met behulp van een aantal testen, zoals met de meetapparatuur van het geavanceerde Finse merk David, meten we de fitheid en soepelheid van het bewegingsapparaat. Samen met de persoonlijke doelstellingen vormt de fitheidsscan de basis van een persoonlijk trainingsschema.

Openingstijden

De Doornbos Gym bevindt zich aan de Abdijstraat 26 in Breda en is zes dagen per week open. Kijk op www.doornbosgym.nl voor de actuele openingstijden Voordat uw mensen komen sporten, stellen wij het op prijs als ze een afspraak maken om te voorkomen dat alle apparaten bezet zijn.